Mercedes-Benz Citaro UK Pack

Buses Mercedes-Benz Citaro UK Pack 2.1

Login to Download
  • Slow Page Loading and Increased Data Use
    We're working on fixing an issue with images not showing on Safari, which means that (temporarily) pages with lots of images will take longer to load and consume more data.
  • Unfortunately as part of our ongoing site upgrades we have had to remove our support for linking external Steam accounts. If you are unable to login using Steam, please use the username/email address associated with your account to request a new password to login with here.
Feb 6, 2018
336
#41
Do you please know how i can get lowlanders uk citaro in ai plz iv tried doing it but its not worked thsnks.

Kind regards yourbus31
Copy the red text below into OMSI 2/maps/(your map)/ailists.cfg
(Obviously this is my example for a map I use, change the bus to which ever type of Citaro/O530 you want to use, and same for the fleet number, registration and repaint.

[aigroup_depot_typgroup_2]
vehicles\Citaro Facelift UK\MB_O530FL_Ecomat.bus
10010 BV58 MLE Arriva
10011 BV58 MLG Arriva
[end]
 
Last edited:
Nov 9, 2016
50
#45
the bus only shows up as all black for me? ive uninstalled all files for it and retried but still the same, any suggestions?
 
Feb 6, 2018
336
#46
the bus only shows up as all black for me? ive uninstalled all files for it and retried but still the same, any suggestions?
Try loading the map without buses/new situation. It’s happened to me before with the C400R and that fixed it for me. It usually means the graphics memory has run out. Either that or try restarting your PC.
 

Hullian111

Resident Ellie Rose Spotter
Aug 5, 2017
528
#48
What repaints should I get, or what should I be looking forward to? I've got the London Rigids, and the York Park and Ride, and that's about it. And I'm not currently ready to make my own liveries for this. I'm especially looking for liveries for the artic, because the liveries for it are few and far between, here.
 

EvadRave

It's muffin time!
Forum Moderator
Premium Subscriber
Jan 1, 1970
259
#50
If I remember correctly you need one of the options on for it to not show black (reflections maybe?).
 
Mar 19, 2016
40
#52
Spawn it on not so well build tile on the map and then move it to your preferred location, it should fix it.
 

DatGuy135

New Member
Mar 23, 2018
28
#53
I'm having some problems with the repaint. The rear destination is covered whereas it isnt on the repaint file. Attachments will explain it better.
 

Attachments

Castlemilk37

98% Organic Human (may contain traces of asbestos)
Jun 29, 2016
268
#54
I'm having some problems with the repaint. The rear destination is covered whereas it isnt on the repaint file. Attachments will explain it better.
Assuming you're painting in layers, I'd say cut any detail from the paint layer on that section and that should do it.
 

DatGuy135

New Member
Mar 23, 2018
28
#55
Assuming you're painting in layers, I'd say cut any detail from the paint layer on that section and that should do it.
The part in the red square has no other paint than the default. (Red not on actual livery, just to show blank area).
 

Attachments

Top