Krueger++ mod for London Citybus 400 Regional

Bus Mods Krueger++ mod for London Citybus 400 Regional 1.1

Login to Download
  • Slow Page Loading and Increased Data Use
    We're working on fixing an issue with images not showing on Safari, which means that (temporarily) pages with lots of images will take longer to load and consume more data.
  • Unfortunately as part of our ongoing site upgrades we have had to remove our support for linking external Steam accounts. If you are unable to login using Steam, please use the username/email address associated with your account to request a new password to login with here.

ScarSULL

Uncle ScarSULL
Sep 23, 2017
72
#21
Hi, is there a fix to the black seats using this mod?
1537641578722.png


Thanks in advance.
 

MrDiddy85

New Member
Oct 20, 2017
24
#23
Same with me too. I asked about this problem months ago I never really got a reply so I'm having to stick with the old version of C400 for now.
Yes, I have the same issue atm and would also like to know if there is a way to fix it...?
 

TecnoSam6

Who, What, Where, When and how?!
May 8, 2016
60
#24
Yes, I have the same issue atm and would also like to know if there is a way to fix it...?
Same with me too. I asked about this problem months ago I never really got a reply so I'm having to stick with the old version of C400 for now.
It is due to the fact that the latest c400 update uses different seat models and configuration. This mod was never updated to include the new seat config.
 

PMT8

New Member
Jun 17, 2018
14
#25
I've had this problem as well. Your best bet is to uninstall the C400R (or move or rename the folder), install version 1.4c instead (the K++ mod is compatible with that one), and then install this mod. That should sort out your problems - just tried it myself :) Hope this helps!
 

btv

Veteran Member
Jan 15, 2016
271
#26
It's quite simple to fix. You need to open the relevant model config file, search for '# Seats' and replace the following:
Code:
# Seats

[mesh]
ADL_2010\ADL_Seatbacks_upper.o3d

[illumination_interior]
-1
-1
-1
-1

[matl]
seats.dds
0

[matl_lightmap]
seats_LM.dds
lights_beleuchtung_oberdeck

[mesh]
ADL_2010\ADL_Seatfabric_upper.o3d

[matl]
seats.dds
0

[matl_lightmap]
seats_LM.dds
lights_beleuchtung_oberdeck

[mesh]
ADL_2010\ADL_Seatbacks_lower_R.o3d

[matl]
seats.dds
0

[matl_lightmap]
seats_LM.dds
lights_beleuchtung_unterdeck

[mesh]
ADL_2010\ADL_Seatfabric_lower_R.o3d

[matl]
seats.dds
0

[matl_lightmap]
seats_LM.dds
lights_beleuchtung_unterdeck
with:
Code:
# Seats

[mesh]
ADL_2010\ADL_SeatFabricMoulded_upper.o3d

[illumination_interior]
-1
-1
-1
-1

[matl]
seats.dds
0

[matl_lightmap]
seats_LM.dds
lights_beleuchtung_oberdeck

[mesh]
ADL_2010\ADL_SeatBacks_upper.o3d

[matl]
seats.dds
0

[matl_lightmap]
seats_LM.dds
lights_beleuchtung_oberdeck

[mesh]
ADL_2010\ADL_SeatFabric_upper.o3d

[matl]
seats.dds
0

[matl_lightmap]
seats_LM.dds
lights_beleuchtung_oberdeck

[mesh]
ADL_2010\ADL_SeatFabricMoulded_lower.o3d

[matl]
seats.dds
0

[matl_lightmap]
seats_LM.dds
lights_beleuchtung_unterdeck

[mesh]
ADL_2010\ADL_SeatFabric_wheelchair_R.o3d

[matl]
seats.dds
0

[matl_lightmap]
seats_LM.dds
lights_beleuchtung_unterdeck

[mesh]
ADL_2010\ADL_SeatBacks_wheelchair_R.o3d

[matl]
seats.dds
0

[matl_lightmap]
seats_LM.dds
lights_beleuchtung_unterdeck

[mesh]
ADL_2010\ADL_SeatBacks_lower_R.o3d

[matl]
seats.dds
0

[matl_lightmap]
seats_LM.dds
lights_beleuchtung_unterdeck

[mesh]
ADL_2010\ADL_SeatFabric_lower_R.o3d

[matl]
seats.dds
0

[matl_lightmap]
seats_LM.dds
lights_beleuchtung_unterdeck
 

MrDiddy85

New Member
Oct 20, 2017
24
#27
It's quite simple to fix. You need to open the relevant model config file, search for '# Seats' and replace the following:
Code:
# Seats

[mesh]
ADL_2010\ADL_Seatbacks_upper.o3d

[illumination_interior]
-1
-1
-1
-1

[matl]
seats.dds
0

[matl_lightmap]
seats_LM.dds
lights_beleuchtung_oberdeck

[mesh]
ADL_2010\ADL_Seatfabric_upper.o3d

[matl]
seats.dds
0

[matl_lightmap]
seats_LM.dds
lights_beleuchtung_oberdeck

[mesh]
ADL_2010\ADL_Seatbacks_lower_R.o3d

[matl]
seats.dds
0

[matl_lightmap]
seats_LM.dds
lights_beleuchtung_unterdeck

[mesh]
ADL_2010\ADL_Seatfabric_lower_R.o3d

[matl]
seats.dds
0

[matl_lightmap]
seats_LM.dds
lights_beleuchtung_unterdeck
with:
Code:
# Seats

[mesh]
ADL_2010\ADL_SeatFabricMoulded_upper.o3d

[illumination_interior]
-1
-1
-1
-1

[matl]
seats.dds
0

[matl_lightmap]
seats_LM.dds
lights_beleuchtung_oberdeck

[mesh]
ADL_2010\ADL_SeatBacks_upper.o3d

[matl]
seats.dds
0

[matl_lightmap]
seats_LM.dds
lights_beleuchtung_oberdeck

[mesh]
ADL_2010\ADL_SeatFabric_upper.o3d

[matl]
seats.dds
0

[matl_lightmap]
seats_LM.dds
lights_beleuchtung_oberdeck

[mesh]
ADL_2010\ADL_SeatFabricMoulded_lower.o3d

[matl]
seats.dds
0

[matl_lightmap]
seats_LM.dds
lights_beleuchtung_unterdeck

[mesh]
ADL_2010\ADL_SeatFabric_wheelchair_R.o3d

[matl]
seats.dds
0

[matl_lightmap]
seats_LM.dds
lights_beleuchtung_unterdeck

[mesh]
ADL_2010\ADL_SeatBacks_wheelchair_R.o3d

[matl]
seats.dds
0

[matl_lightmap]
seats_LM.dds
lights_beleuchtung_unterdeck

[mesh]
ADL_2010\ADL_SeatBacks_lower_R.o3d

[matl]
seats.dds
0

[matl_lightmap]
seats_LM.dds
lights_beleuchtung_unterdeck

[mesh]
ADL_2010\ADL_SeatFabric_lower_R.o3d

[matl]
seats.dds
0

[matl_lightmap]
seats_LM.dds
lights_beleuchtung_unterdeck
It worked, Thank you very much my friend :)
 

apedlar16

New Member
Apr 12, 2017
15
#28
It's quite simple to fix. You need to open the relevant model config file, search for '# Seats' and replace the following:
Code:
# Seats

[mesh]
ADL_2010\ADL_Seatbacks_upper.o3d

[illumination_interior]
-1
-1
-1
-1

[matl]
seats.dds
0

[matl_lightmap]
seats_LM.dds
lights_beleuchtung_oberdeck

[mesh]
ADL_2010\ADL_Seatfabric_upper.o3d

[matl]
seats.dds
0

[matl_lightmap]
seats_LM.dds
lights_beleuchtung_oberdeck

[mesh]
ADL_2010\ADL_Seatbacks_lower_R.o3d

[matl]
seats.dds
0

[matl_lightmap]
seats_LM.dds
lights_beleuchtung_unterdeck

[mesh]
ADL_2010\ADL_Seatfabric_lower_R.o3d

[matl]
seats.dds
0

[matl_lightmap]
seats_LM.dds
lights_beleuchtung_unterdeck
with:
Code:
# Seats

[mesh]
ADL_2010\ADL_SeatFabricMoulded_upper.o3d

[illumination_interior]
-1
-1
-1
-1

[matl]
seats.dds
0

[matl_lightmap]
seats_LM.dds
lights_beleuchtung_oberdeck

[mesh]
ADL_2010\ADL_SeatBacks_upper.o3d

[matl]
seats.dds
0

[matl_lightmap]
seats_LM.dds
lights_beleuchtung_oberdeck

[mesh]
ADL_2010\ADL_SeatFabric_upper.o3d

[matl]
seats.dds
0

[matl_lightmap]
seats_LM.dds
lights_beleuchtung_oberdeck

[mesh]
ADL_2010\ADL_SeatFabricMoulded_lower.o3d

[matl]
seats.dds
0

[matl_lightmap]
seats_LM.dds
lights_beleuchtung_unterdeck

[mesh]
ADL_2010\ADL_SeatFabric_wheelchair_R.o3d

[matl]
seats.dds
0

[matl_lightmap]
seats_LM.dds
lights_beleuchtung_unterdeck

[mesh]
ADL_2010\ADL_SeatBacks_wheelchair_R.o3d

[matl]
seats.dds
0

[matl_lightmap]
seats_LM.dds
lights_beleuchtung_unterdeck

[mesh]
ADL_2010\ADL_SeatBacks_lower_R.o3d

[matl]
seats.dds
0

[matl_lightmap]
seats_LM.dds
lights_beleuchtung_unterdeck

[mesh]
ADL_2010\ADL_SeatFabric_lower_R.o3d

[matl]
seats.dds
0

[matl_lightmap]
seats_LM.dds
lights_beleuchtung_unterdeck
Thank you, working perfectly now :)
 

MrChips

Well-Known Member
Dec 28, 2016
241
#29
Right, I'm having a issue with BMPs. I made BMPs for the C400R but don't show in OMSI. I have been using the 230x32 template, any help would be nice

Thanks, Charlie
 

btv

Veteran Member
Jan 15, 2016
271
#30
I believe it uses the narrower 192x32 displays so you'll need to make a new set of bitmaps that fit that size.
 
Top