Gasket windows on the B9TL (1 Viewer)

  • Please note that answers to questions that receive more than 5 collective down votes will be automatically hidden.

ThisIsAlex

Am I gonna feel this way 4EVER?
522
2,066
20
Hi everyone,

I am working on a repaint for the B9TL with gasket windows and for some reason, the window pillars are showing the template UV wiring even though there aren't any wiring showing in the file at all.

A few images:

Untitled1.png

This is how it appears in-game.

Capture2.PNG

And this is how it appears in the file.

However, I don't think it's the body file that's the culprit here as the default repaints have no pillars in the file and show up okay in-game. I could probably manually add in the pillars myself, but I feel it would be a bit too tedious and time-consuming to do.

I was just wondering if there's something I am missing, and I'd appreciate it if anyone could point me in the direction of where I'm going wrong.

Many thanks!
 

Advertisement

Sambob_12

Controlling your content since 2018
Downloads Moderator
Accounts Moderator
Premium Subscriber
500
466
Have you tried it without the blank space for the windows or does it colour the windows too?
 

ThisIsAlex

Am I gonna feel this way 4EVER?
522
2,066
20
Have you tried it without the blank space for the windows or does it colour the windows too?
Yup, I tried it and it coloured in the windows too.
Try deleting the layer that shows the wiring and then save it as a png! That should work!
I don't believe this would work as the wiring layer is disabled when I saved it. I save it is a TGA which does allow transparency like PNG, but I'll try your solution anyway to see if it works!
Edit: I seem to have already deleted it. Thank you anyway! :)
 

Members viewing Thread (Users: 0, Guests: 1)

Similar threads