ETS & ATS Screenshots

  • Slow Page Loading and Increased Data Use
    We're working on fixing an issue with images not showing on Safari, which means that (temporarily) pages with lots of images will take longer to load and consume more data.
  • Unfortunately as part of our ongoing site upgrades we have had to remove our support for linking external Steam accounts. If you are unable to login using Steam, please use the username/email address associated with your account to request a new password to login with here.

THE PH6NT0M

Custom Title Space For Rent: £19.99/month
Administrator
UKDT
Dec 10, 2015
413
#1
Well just thought I would get the ball rolling with a few shots of my Scania on its journey across Finland.


_idt42DWJ3Cci_ZFO-pu6VuwSSfB0poN.jpeg



_idt42DWJ3Cci_ZFO-pu6VuwSSfB0poN.jpeg



_idt42DWJ3Cci_ZFO-pu6VuwSSfB0poN.jpeg
 
Last edited by a moderator:
Dec 10, 2015
1,177
#2
Having driven over most of Scandinavia, I can say that SCS really have captured the feel perfectly.


RzvkzSzDLzkL8P5IubJv8hlRzS689oMS.jpeg
 


Bonus pic of my new truck


RzvkzSzDLzkL8P5IubJv8hlRzS689oMS.jpeg
 
 
Last edited by a moderator:

THE PH6NT0M

Custom Title Space For Rent: £19.99/month
Administrator
UKDT
Dec 10, 2015
413
#3
Nice truck @iomex I think Scandinavia is so much better detail wise than the base map they have shown great improvements.


Currently in Torino having my trucks airbrushed.


Scania Streamline 730


p0aJ7rRI9QExhP-FwucdHqD4tBBGHWZv.jpeg
p0aJ7rRI9QExhP-FwucdHqD4tBBGHWZv.jpeg



Man Euro 6


p0aJ7rRI9QExhP-FwucdHqD4tBBGHWZv.png
 
Last edited by a moderator:

Lakitu

Prepare for trouble! Make it double!
Jan 1, 1970
733
#6
I can run this at higher Graphic Settings than I can with ETS2
Possibly because you play ETS2MP which is heavier on resources?
 
Dec 10, 2015
1,177
#7
More likely cause ATS can use over 2GB of memory
 
Dec 10, 2015
1,177
#9
This is true, but I think ETS2 is designed with a 2GB limit in mind (but that's irrelevant in this context). I'd assume then that their new mapping techniques are more efficient.
 

Lakitu

Prepare for trouble! Make it double!
Jan 1, 1970
733
#10
I'd put it down to the fact that ATS at the moment has only 1GB of content, whereas ETS2 is about 4GB (or something of the sort, what matters is its bigger than ATS)
 

Droid

Bluescreen King
Jan 14, 2016
63
#11
i only use the 32 bit Ver. of Ets2
 

THE PH6NT0M

Custom Title Space For Rent: £19.99/month
Administrator
UKDT
Dec 10, 2015
413
#13
Really like the Kenworth so I decided to mess around with the template for a bit.


lgOQTf2rGt9HRDtrptbbF-3feCtzlaW6.jpeg
 
Last edited by a moderator:

btv

Veteran Member
Jan 15, 2016
273
#14
Just bought myself a new Kenworth to drive in multiplayer.


Q-uqRA8JkznKDxTTgbV5kGL9FDzgahwI.jpeg
 
Last edited by a moderator:
Dec 10, 2015
1,177
#17
Does EVERYONE drive a W900 now? lol
 
Dec 10, 2015
1,177
#19
Fair play to them, it's a nice truck. Trouble is a lot of players on there are shite and the W900 is harder to drive and is faster.
 

Droid

Bluescreen King
Jan 14, 2016
63
#20
I have the problem of using a keyboard to drive so I often crash on corners Especially when i'm convoying.


Im thinking about using my Xbox controller But i don't have the little Device to Plug in to my computer to use it  :P
 
Last edited by a moderator:
Top