Buses Accellerating by theselves

  • Please note that answers to questions that receive more than 5 collective down votes will be automatically hidden.

Advertisement

Jacobthebus

Weeeeeeeeeee
1,085
958
Have you got any controllers plugged in? Use only one peripheral at a time, see if that helps. Also, are you sure that its not just slowly rolling?
 

Lakitu

Prepare for trouble! Make it double!
Forum Moderator
Downloads Moderator
Premium Subscriber
786
1,173
22
If you are using a wheel and pedals, make sure the pedals are plugged in
 

Sambob_12

Controlling your content since 2018
Downloads Moderator
Accounts Moderator
Premium Subscriber
503
475
It happens to me when there's a lot of lag and the bus goes full speed and goes out of control

It does it for me when the lag is past the point of jumping buses
 

Jacobthebus

Weeeeeeeeeee
1,085
958
As hinted towards in previous posts, low FPS could be the cause. What are your specs, and what kind of FPS are you getting? You can keep pressing 'Shift+Y' until you see FPS stated somewhere in the top left hand corner of the screen.
 

Sambob_12

Controlling your content since 2018
Downloads Moderator
Accounts Moderator
Premium Subscriber
503
475
Basically,just press the forward button or pedal and that should stop it accelerating on its own
Sometimes it's not as simple as that :(

I've had to put it in neutral then completely shut off the engine & electrics, put on the hand brake, then turn everything back on and it works. It usually happens in the C400R or the B9TL for me.
 

Advertisement

Members viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)