ADL Enviro 200 MMC

Buses Alexander Dennis Enviro 200 MMC (1 Viewer) 1

Download Disabled

Advertisement

Paul.G

Well-Known Member
166
361
On driving the 11.5m version I have noticed that the fuel warning doesn't seem to work. No indication when bus was out of fuel etc as its still registering fuel on the middle screen
BUG.png
 
  • Like
Reactions: Carlos33

SMA19

Member
7
11
I don't have a screenshot to back my statement, but I did get a "Integerüberlauf" error after trying to start OMSI in Hertfordshire the 2nd time (and onwards) after changing the AI lists to the 11.5m E200MMC. I changed my AI list back to the original and the map worked fine.
In the first instance I believe I didn't get the error but no AI buses popped up. I'm wondering if there was a fluke on my part editing the AI list or not, either way I'm having plenty fun messing about with the bus.
 

Advertisement

Sambob_12

Controlling your content since 2018
Downloads Moderator
Accounts Moderator
Premium Subscriber
500
467
When I click download its downloads into a script in notes how do I change this to get the actual files?
You’ll need to download 7zip if you don’t already have it, then open the .7z file with that
 

AC86

I'm not Crazy, the Results are negatve!
51
38
Hi VD3, Just want to congrat you on another spiffing bus! However following your setvar guide. I can't get the following to work on my repaint. Can you tell what i'm doing wrong in the Cti as shown bellow.

[setvar]
vis_chrome_wheels
1

[setvar]
vis_extended_ns_mirror
1

[setvar]
vis_fullsize_rear_dest

[setvar]
vis_skylight
1

[setvar]
vis_drivecam
1

Keep up the awesome work :)
 
  • Like
Reactions: jamesrobinson

K270UB

founder of drondonbus
1
0
Heya!

Is there any chance we could see Warrington's Own style social seating in the future?
 

Advertisement

V3D

Developer of MAN Lion's City & ALX400 series
316
2,166
Hi VD3, Just want to congrat you on another spiffing bus! However following your setvar guide. I can't get the following to work on my repaint. Can you tell what i'm doing wrong in the Cti as shown bellow.

[setvar]
vis_chrome_wheels
1

[setvar]
vis_extended_ns_mirror
1

[setvar]
vis_fullsize_rear_dest

[setvar]
vis_skylight
1

[setvar]
vis_drivecam
1

Keep up the awesome work :)
You don't have a 1 under the fullsize_rear_dest
 

Members viewing Thread (Users: 0, Guests: 1)